Siclad

siclad logo

Blagovna znamka SICLAD združuje vroče valjane platirane pločevine iz jekel izdelanih znotraj skupine SIJ.

 

Blagovna znamka SICLAD združuje dve pozitivni lastnosti jekel, izdelanih v skupini SIJ, v enem končnem izdelku – vroče valjani platirani pločevini. Osnovni material, ki predstavlja večji del debeline, je iz visokotrdnostnega ogljikovega jekla in daje izdelku dobre trdnostne lastnosti. Površina tega jekla je oplemenitena s tanko plastjo plakature iz nerjavnega jekla, obraboodpornega jekla ali pa nikljeve zlitine, ki daje izdelku glavno funkcionalnost.

Metalurški spoj med pločevinama iz različnih jekel zagotavlja brezskrbno in ekonomsko upravičeno uporabo platiranih pločevin znamke SICLAD na različnih tehnoloških področjih. Naša blagovna znamka SICLAD se uporablja v naftni in kemični industriji ter energetiki in strojegradnji. Odlikuje jih visoka odpornost proti koroziji in drugim mehanizmom utrujanja materiala ob vzporedno visoki trdnosti.

Kombinacije jekel združenih v pločevini pod blagovno znamko SICLAD, ter dimenzijska razmerja med debelino osnovnega materiala in plakaturo, prilagajamo željam in potrebam naših naročnikov.

Oglejte si SICLAD galerijo

Boštjan Blažič

Vodja prodajnega programa