SIMOLD

simold logo

korozijsko odporna orodna jekla za preoblikovanje plastike

Orodna jekla za preoblikovanje plastike znamke SIMOLD so namenjena izdelavi orodij za brizganje izdelkov iz različnih vrst plastike, umetnih smol in gume. Nosilni deli orodij za brizganje plastike so izdelani iz orodnih jekel znamke SIMOLD, ki so legirana z žveplom, kar pomembno izboljšuje njihovo obdelovalnost. Tista jekla znamke SIMOLD, ki so legirana s kromom (več kot 12 odstotkov kroma), odlikuje odlična korozijska odpornost, s čimer sodijo v skupino tako imenovanih korozijsko odpornih orodnih jekel.

Orodna jekla znamke SIMOLD se vgrajujejo v najrazličnejša orodja v izredno širokem industrijskem spektru. Med uporabo so izpostavljena tlaku, obrabi, v nekaterih pogojih tudi koroziji. Izredna vzdržljivost orodij, izdelanih iz naših jekel znamke SIMOLD, potrjuje njihovo odlično izdelavo.

Kot surovino za proizvodnjo jekla SIMOLD se lahko uporabljata jekleni odpadek ali železova ruda. V naši proizvodnji uporabljamo jekleni odpadek, pri taljenju katerega so emisije ogljika pomembno nižje kot pri uporabi železove rude. Zato so jekla blagovnih znamk SIJ, med njimi tudi jekla znamke SIMOLD, dokaz naše zavezanosti k optimizaciji okoljske učinkovitosti.


Podrobne informacije o SIMOLD jeklih na SIJ STEEL SELECTOR

 

 sij edge

SIJ steel selector na voljo tudi kot APLIKACIJA


Prebrskajte in prenesite tehnične liste za naše najbolj priljubljene kvalitete. Za celoten proizvodni program se obrnite na naše komercialiste.

2083 2085 2311
2312 2316 2738

SIMOLD video

Oglejte si SIMOLD galerijo

Luka Vindišar

Vodja prodajnega programa